Centre Veterinari
La Sagrera
29 anys treballant i vetllant pel benestar de les nostres mascotes

Nostres serveis

Sala de espera en la clínica veterinaria La Sagrera en Barcelona

Medicina General

Análisis en la clínica veterinaria La Sagrera

En la veterinària, la interpretació de qualsevol símptoma pot ser vital per orientar-nos a un diagnòstic, procurem tenir una visió global dels nostres pacients i oferim els millors serveis per tal de cobrir qualsevol necessitat que puguin tenir els animals de companyia. A part de la medicina general, la medicina preventiva, les vacunes, etc. també tenim l’especialització en dermatologia, medicina interna canina i felina, oftalmologia, pediatria i acupuntura.

Anàlisis clíniques

El nostre centre està equipat amb un laboratori pera diagnòstics dermatològics, citologies, hematologia i bioquímica sanguínies, anàlisis coprològics i d’orina, amb la possibilitat de poder donar resultats immediats.

Diagnostic per la imatge

Disposem d’aparell de radiologia digital i servei d’ecografia i ecocardiografia.

Cirurgia

Cirujía en el centro veterinario La Sagrera

Tenim un quiròfan equipat amb anestèsia inhalatòria i amb monitorització continuada per tal de controlar les constants vitals. Realitzem cirurgies com castracions i esterilitzacions, teixits tous, aparell digestiu, oftalmologia, etc.

Odontologia i higiene dental

Donem molta importància a la cura de les dents i la boca de les nostres mascotes, per evitar halitosi altres problemes derivats a l’acumulació de tosca. A la consulta realitzem neteges dentals i extraccions.

Acupuntura veterinaria

És una bona eina per ajudar a pal·liar el dolor i pot ser molt eficaç davant les malalties degeneratives de les articulacions, la displàsia de maluc, la epilèpsia, l’asma i diverses inflamacions.